Strootman: "Ik voel me eindelijk weer een voetballer"

21 februari 2016, 23:06

Kevin Strootman maakte zondagavond na dertien maanden blessureleed zijn rentree in het shirt van AS Roma. In de competitiewedstrijd tegen Palermo (5-0) maakte de international zijn eerste minuten van het seizoen.

"Ik voel me eindelijk weer een voetballer", reageerde Strootman na afloop van de competitiezege. Sinds januari 2015 had Strootman geen wedstrijd meer gespeeld. Hij stond namelijk aan de kant met een zware knieblessure, waaraan hij tweemaal is geopereerd. "Het is geweldig om terug te keren in het stadion van Roma."

"Ik ben nooit bang geweest om volledig te moeten opgeven. Op het moment dat ik op tachtig procent van mijn kunnen zat, werd mij verteld dat ik opnieuw geopereerd moest worden. Het is een lastige periode geweest, maar de samenwerking met de medische staf en mijn teamgenoten was geweldig."

"Nu ben ik terug op het veld, maar ben ik nog niet honderd procent wedstrijdfit", gaat de voormalig speler van onder andere PSV verder. "Het is geweldig om in deze omstandigheden te voetballen. Nu moet ik zo snel mogelijk nog fitter worden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen