Simeone maakt zich niet druk na magere generale

22 februari 2016, 09:09

Atlético Madrid kende zondagavond een matige generale repetitie voor het duel met PSV in de achtste finales van de Champions League. Los Rojiblancos bleven tegen Villarreal steken op een doelpuntloze remise. Toch weigerde coach Diego Simeone na afloop van het gelijkspel om negatief te doen.

Atlético staat door de averij al acht punten achter koploper FC Barcelona. Met nog dertien speelronden te gaan wordt het dus een hels karwei om kampioen van Spanje te worden. Daar is Simeone ook niet mee bezig, hij focust zich liever op de marge van zes punten ten opzichte van nummer vier Villarreal. Dat is belangrijk, omdat de eerste drie ploegen zich direct plaatsen voor de Champions League. "We liggen op koers voor ons doel en daar moeten we ons op focussen."

"Natuurlijk wilden we graag winnen, maar door het resultaat blijft Villarreal wel zes punten achter ons staan. Dat is positief", benadrukt Simeone. "Op Barcelona na heeft iedereen het lastig om het doel te bereiken. Real Madrid, Sevilla, Athletic Bilbao, iedereen wil Europa in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen