Trainer De Koning tekent bij Go Ahead: "Veel zin in"

Ger
22 februari 2016, 17:34

Hans de Koning is definitief de nieuwe trainer van Go Ahead Eagles. De oud-doelman tekende tot het einde van het seizoen. Hij is de opvolger van Dennis Demmers en zal dinsdag voor het eerst de training bij de club uit Deventer leiden.

De Koning was in het verleden al eens keeperstrainer van Go Ahead. Daarna stond hij als hoofdtrainer voor de groep bij Fortuna Sittard, FC Dordrecht, FC Oss, AGOVV Apeldoorn, Helmond Sport en FC Volendam. De geboren Rotterdammer kijkt uit naar zijn terugkeer bij Go Ahead. "Ik heb er veel zin in. Go Ahead Eagles is een warme club met traditie. Bovendien staat er een spelersgroep waarmee je als trainer iets kunt", zegt De Koning op de clubwebsite.

Zijn vuurdoop als hoofdtrainer van Go Ahead beleeft De Koning zondag in zijn geboorteplaats, waar koploper Sparta de tegenstander zal zijn. "Ik heb Sparta afgelopen vrijdag zien spelen tegen Telstar. Het is een stabiele ploeg die niet voor niets bovenaan staat. Maar er is voor een trainer geen mooier affiche om te debuteren dan tijdens deze wedstrijd. We hebben met Go Ahead Eagles niks te verliezen in Rotterdam."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen