Napoli verzuimt koppositie over te nemen van Juventus

Ger
22 februari 2016, 23:06

Napoli heeft de koppositie in de Serie A niet weten te heroveren. De ploeg van trainer Maurizio Sarri bleef voor eigen publiek op een gelijkspel steken tegen subtopper AC Milan: 1-1. Napoli had de eerste plaats op de ranglijst in de vorige speelronde in een directe confrontatie verloren aan Juventus.

De Oude Dame deed afgelopen vrijdag echter slechte zaken door het uitduel met Bologna op een doelpuntloze remise af te sluiten. Daarmee schonk Juventus het onttroonde Napoli een uitgelezen kans om drie dagen later de leiding in Italië weer over te nemen. Met een van richting veranderd schot zette Lorenzo Insigne de thuisploeg in het duel met Milan in de 39ste minuut op voorsprong. Die treffer maakte van Napoli de virtuele lijstaanvoerder.

Milan kwam in Stadio San Paolo echter al snel op gelijke hoogte. Giacomo Bonaventura zorgde voor de 1-1. Dries Mertens bezorgde Napoli diep in de tweede helft bijna alsnog de volle buit. De ingevallen Belgische oud-PSV'er trof echter de paal. Door het gelijkspel komt Napoli op 57 punten uit 26 competitieduels. Juventus verzamelde één puntje meer. Milan blijft de nummer zes van de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen