Guardado heeft goede hoop, Van Ginkel is fit

23 februari 2016, 07:39

De kans dat Andrés Guardado woensdagavond met PSV in actie kan komen tegen Atlético Madrid, wordt steeds groter. De Mexicaanse middenvelder ligt op schema om het eerste deel van het tweeluik in de achtste finales van de Champions League te halen. Maandag trainde hij voluit mee met de selectie van coach Phillip Cocu.

Het was de eerste keer dat Guardado weer volledig met de groep meetrainde bij PSV. Vorige week wilde hij dat ook al, maar moest hij nog even rustig aan doen. De Mexicaanse international richtte zich op het moment van het ontstaan van zijn blessure, in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap (30 januari), meteen op de clash met Atlético. "Het ging goed. Ik hoop erbij te zijn", sprak Guardado maandag na de training tegen De Telegraaf.

Dat het geen probleem hoeft te zijn dat Guardado er direct weer moet staan in een grote wedstrijd, liet de middenvelder eerder dit seizoen al zien in de topper tegen Ajax (1-2 winst). Toen herstelde hij wonderbaarlijk snel. "Het persoonlijke gevoel van hem is goed. Hij kan zich echt richten op een bepaalde wedstrijd en daar naartoe werken. En als het niet haalbaar is, zal er woensdag iemand anders staan", zegt Cocu.

Marco van Ginkel trainde maandag niet mee, maar is wel gewoon fit. "Dat was uit voorzorg. Hij is er op de laatste training gewoon weer bij", aldus Cocu, die ook kan beschikken over Maxime Lestienne. Alleen Luuk de Jong is er wegens een schorsing niet bij tegen Atlético.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen