Van Gaal: "Zeventig minuten fantastisch gespeeld"

23 februari 2016, 08:01

Manchester United wist maandagavond met speels gemak de kwartfinale van de FA Cup te bereiken. De Engelse topclub maakte buitenshuis korte metten met Shrewsbury Town, dat uitkomt op het derde niveau. Manager Louis van Gaal is meer dan tevreden over de prestatie van zijn ploeg.

"Dit zorgt voor veel voldoening", zegt Van Gaal bij de BBC over de ruime winst bij Shrewsbury. "We hebben zeventig minuten lang fantastisch gespeeld. We waren professioneel, creëerden kansen en maakten doelpunten. Na zeventig minuten speelden we met tien man en dat maakte het wat lastiger. We waren weer ongelofelijk ongelukkig, met de blessures", constateert de Nederlandse coach.

Er werd tegen de League One-club natuurlijk niets anders dan een zege verwacht bij Man United. "Iedereen zei dat we moesten winnen en dat hebben we gedaan. Het is geweldig voor de spelers dat we in de kwartfinale van de FA Cup staan. We hebben nog veel prijzen om voor te spelen, we doen nog mee in meerdere competities. We moeten nog veel duels winnen, maar er is nog van alles mogelijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen