Voorzitter Atlético: "PSV heeft een geweldig team"

23 februari 2016, 13:15

Van onderschatting is in het kamp van Atlético Madrid geen enkele sprake, zo blijkt uit het respect dat Los Rojiblancos tonen voor PSV. In navolging van verdediger Diego Godin heeft nu ook voorzitter Enrique Cerezo lovende woorden gesproken over de Eindhovense club, die Atlético woensdag ontvangt in de achtste finales van de Champions League.

"Als we kans willen maken om te winnen, dan moeten we beseffen dat we het tegen een geweldig team moeten opnemen", sprak Cerezo aan de vooravond van de CL-ontmoeting met PSV. "Prijzen pakken in Europa is een van de dingen die we graag willen en we zullen niet stoppen tot dit gelukt is", aldus de voorzitter.

Door een doelpuntloos gelijkspel tegen Villarreal staat Atlético in de Primera División al acht punten achter op lijstaanvoerder FC Barcelona. "Maar we blijven vechten tot het kampioenschap in theorie niet meer mogelijk is", stelt Cerezo. "Het is echt nog niet beslist. Barça doet het natuurlijk heel goed, maar ook zij kunnen een misstap maken. Dan is het aan ons om daar van te profiteren."

Tot slot is de president van Atlético zeer positief over Diego Simeone, die regelmatig in verband gebracht wordt met Chelsea. "Hij staat hier nog gewoon onder contract. Er zijn veel geruchten, maar de coach weet wel waar hij wil zijn", aldus Cerezo volgens Marca.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen