Erwin Koeman: "Assistent van mijn broer, geen probleem"

Ger
23 februari 2016, 14:27

Bij Southampton in de Premier League hebben de gebroeders Koeman eindelijk de kans gekregen om samen te werken in de voetballerij. Dat Erwin, de oudere van de twee, zich moet schikken in een rol als assistent, deert hem allerminst.

"Dat mijn jongere broer mijn baas is, I don't care. Ik zie het ook niet zo", zegt de oudere Koeman in Helden. "In Engeland is dat anders. Hier wordt echt tegen de boss opgekeken. Dat merk ik iedere dag. Ronald krijgt veel aandacht van de supporters en de media. Ik heb daar absoluut geen probleem mee. En als ik toch iemands assistent moet zijn, dan het liefst die van mijn broer. De ervaring die ik nu met Ronald deel, is schitterend. Die had ik voor geen goud willen missen."

"Erwin en ik zijn elkaars beste vrienden", benadrukt Ronald. "Het mooie van onze samenwerking is dat we nu inzien wat we hebben gemist in al die jaren dat we allebei druk waren in de voetballerij. We belden wel, maar zagen elkaar eigenlijk veel te weinig. Dat besef je pas als je elkaar iedere dag ziet en inmiddels hebben we dat gemis hier ingehaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen