'FC Groningen laat Lukkien niet naar FC Emmen gaan'

23 februari 2016, 16:50

FC Emmen kan de naam van Dick Lukkien als kandidaat voor de rol van nieuwe hoofdcoach van het lijstje schrappen. Volgens RTV Drenthe laat FC Groningen haar huidige assistent-trainer niet vertrekken. Lukkien zou met FC Emmen al akkoord zijn geweest, maar zijn huidige werkgever kan niet direct een vervanger vinden en laat hem daarom niet gaan.

Lukkien bedankte vorig jaar nog voor het hoofdtrainerschap bij FC Emmen, omdat hij bij FC Groningen de kans hoopte te krijgen bij een eventueel vertrek van Erwin van de Looi. Laatstgenoemde vertrekt komende zomer inderdaad uit de Euroborg, maar FC Groningen lijkt Lukkien geen promotie te geven. De noorderlingen spraken al met NEC-coach Ernest Faber en Art Langeler, hoofd jeugdopleidingen bij PSV en eerder succesvol trainer van PEC Zwolle.

Daarop zou Lukkien alsnog graag naar FC Emmen zijn vertrokken. "Bij FC Emmen voel ik warmte. Daar willen ze me zonder twijfel hebben. Bij FC Groningen voelde ik me, ondanks dat ik weet dat de clubleiding vertrouwen in me heeft, niet de eerste keus maar één van de kandidaten", zei hij eerder.

FC Emmen is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, na het vertrek van Marcel Keizer naar SC Cambuur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen