Manchester City in Oekraïne 'gewoon' weer met sterren

23 februari 2016, 18:16

Manchester City ging afgelopen weekend in de FA Cup met 5-1 onderuit bij het Chelsea van Guus Hiddink. Dat kwam mede doordat manager Manuel Pellegrini besloot een B-elftal op te stellen, aangezien zijn ploeg woensdag in de achtste finales van de Champions League op bezoek gaat bij Dinamo Kiev.

"Morgen spelen we denk ik weer met dezelfde ploeg als in onze laatste competitiewedstrijd", zegt Pellegrini op de UEFA-website. "Tegen Chelsea moesten we een moeilijke beslissing nemen om de belangrijke spelers te sparen, maar we hadden op dat moment geen andere keuze. Er stonden slechts dertien spelers tot onze beschikking. Het was wel onze intentie om zover mogelijk te komen in alle competities, maar dat is ons niet gelukt."

In Oekraïne treedt Manchester City weer aan in haar sterkste opstelling, benadrukt Pellegrini. "Deze wedstrijd is iets heel anders", vervolgt de Chileen. "We gaan ons best doen om verder te komen, maar we weten dat het een lastige avond wordt. We hebben onze groep in de Champions League gewonnen en willen zover mogelijk komen. Ik ben niet bezig met de toekomst. Het belangrijkste morgen wordt het spel van onze belangrijkste spelers. Het zijn de eerste negentig minuten van een tweeluik van 180 minuten. Wat er ook gebeurt, na morgen is het nog niet voorbij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen