Messi noemt optreden Barcelona in Londen 'geweldig'

24 februari 2016, 00:38

Lionel Messi spreekt van een 'geweldig optreden' van FC Barcelona in de eerste ontmoeting met Arsenal in de achtste finales van de Champions League. De Spaanse club won dinsdag, door twee goals van de Argentijnse ster, met 0-2 in het Emirates Stadium in Londen.

"Ons optreden was geweldig. We hebben een goed resultaat behaald tegen een sterke ploeg met uitstekende spelers", zegt Messi op de UEFA-website. "In de eerste helft hadden we het moeilijk. Ze waren sterk, maar in het tweede bedrijf wisten we dat zij niet in staat waren om ons onder druk te houden. Dit is een mooi resultaat in een uitwedstrijd, maar er is nog een wedstrijd te gaan. Ik ben blij met het werk dat iedereen geleverd heeft, maar het is nog niet over. We weten wat zij in hun mars hebben. Er is nog niets beslist, maar dit is natuurlijk wel een lekkere uitslag."

Messi wist voor het eerst te scoren tegen Petr Cech, de keeper van Arsenal. "Eindelijk", reageert hij. "Maar je moet vooral oog hebben voor onze geweldige prestatie van vanavond, tegen een sterk team."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen