Cech buigt eindelijk voor Messi: "Baal vooral van nederlaag"

Ger
24 februari 2016, 09:02

Petr Cech zag dinsdagavond een einde komen aan de opvallende reeks. De doelman van Arsenal had in dienst van zijn vorige club Chelsea in acht duels met FC Barcelona nog nooit een doelpunt van sterspeler Lionel Messi om zijn oren gekregen. In de eerste wedstrijd in de achtste finales van de Champions League liet Messi de lange Tsjech echter twee keer 'vissen'.

Cech stelt er niet mee te zitten dat zijn bijzondere statistiek aan diggelen is geschoten. "Ik baal vooral dat we hebben verloren, niet dat ik een doelpunt heb moeten slikken van één van de beste voetballers ooit. Daar zit ik echt niet mee", aldus Cech. "Het is heel vervelend dat we met twee goals verschil onderuit zijn gegaan. Dat maakt het bereiken van de volgende ronde zeer moelijk."

"Tot de 0-1 hebben we het echt goed gedaan. We hadden Barcelona echter wel wat meer terug mogen drukken", zegt de sluitpost. "En helaas hebben we niet weten te scoren. Als je een kans wil maken tegen een Champions League-favoriet, heb je toch een doelpunt nodig. Dat maakt een wereld van verschil."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen