Pluim dreigt Binh Duong FC met gang naar FIFA

24 februari 2016, 17:35

Binh Duong FC is nog niet van Wiljan Pluim af. De 27-jarige middenvelder verbond zich eind vorig jaar aan de kampioen van Vietnam, maar dinsdag werd bekend dat de club al na 2,5 maand weer wil breken met de speler.

Eén van de redenen dat Binh Duong FC af wil van Pluim is dat hij zou lijden aan chronische buikpijn. "Totale onzin", reageert zijn zaakwaarnemer Robert Postma bij FOX Sports. "Wiljan is recentelijk met een darminfectie in het ziekenhuis opgenomen. Dat was heftig, maar inmiddels is hij weer helemaal fit."

Pluim, in Nederland actief voor Vitesse, Roda JC Kerkrade, PEC Zwolle en Willem II, traint momenteel voor zichzelf. Ondertussen wordt met Binh Duong FC gesproken over de ontbinding van het contract. Het kamp-Pluim eist dat de Aziatische club haar verplichtingen nakomt, anders stapt het naar de FIFA. "De huidige situatie is heel vervelend en teleurstellend. Wiljan voldoet ineens niet meer aan de verwachtingen en Binh Duong FC schuift hem nu aan de kant. In Vietnam denken ze dat gemakkelijk te kunnen doen, maar zo werkt het natuurlijk niet", aldus Postma. "Hij staat nog onder contract, dus de club zal de consequenties van deze beslissing moeten aanvaarden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen