Achenteh haalt uit naar Bosz: "Kan nooit lachje van af"

24 februari 2016, 19:54

Rochdi Achenteh is blij dat hij vertrokken is bij Vitesse. De linksachter speelt sinds afgelopen transferwindow bij Willem II en daar is de verdediger dolblij mee. In een interview met VI laat hij zich kritisch uit over Vitesse en de vertrokken coach Peter Bosz.

"Peter Bosz is tactisch een uitstekende trainer", steekt de verdediger van wal. "Dat Vitesse onder hem zo'n geweldig positiespel speelde, is voor een groot deel zijn verdienste. Alleen: er kan bij die man nooit een lachje of een dolletje van af. Hij is geen mensenmens. Bosz heeft geen menselijke touch", toont de oud-speler van PSV zich kritisch.

Achenteh, die bij Vitesse wisselspeler was, is niet positief over de sfeer die er heerst in Arnhem. "Qua faciliteiten is het top in Arnhem. Maar het gevoel bij Vitesse ontbreekt gewoon. Er is weinig menselijkheid, geen warmte. Als spelers onderling hadden we het leuk. Zelfs ik, toen ik al maanden niet speelde. Alleen, de rest van de club werkte niet altijd mee, met uitzondering van de vrijwilligers en de materiaalmannen."

Bij Willem II heeft de verdediger het wel naar zijn zin. "Als je dan meneer Streppel nu toch meemaakt  bij Willem II... Wereld van verschil. Hij bespeelt je niet met een ernstig gezicht, maar op een speelse manier. Dat waarderen voetballers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen