"Blind is geweldig, hij is de beste van Man United"

24 februari 2016, 21:55

Daley Blind vervult normaliter een redelijk anonieme rol bij Manchester United, maar dat wil niet zeggen dat zijn prima spel niet opvalt bij andere voetballers. Zo is FC Midtjylland-middenvelder Tim Sparv zeer onder de indruk van de verdediger, die morgen (donderdag) in de Europa League tegen Sparv speelt.

Beide spelers werkten bij FC Groningen nog een seizoen samen. "Ik heb hem voor het duel in Denemarken ook nog kort gesproken, we wensten elkaar succes. Het was leuk hem weer te zien", zegt Sparv tegen VI. "Hij is een geweldige voetballer en de best presterende speler die United nu heeft. En dat vind ik mooi om te zien, want hij is een nederige speler met een geweldige pass in de benen en bovenal een goede gast."

Sparv won vorige week met Midtjylland met 2-1 van Man United, waardoor het morgen met een goed gevoel aan de aftrap zal staan. "United houdt de bal graag in de ploeg en zoekt al rondtikkend naar een gaatje. Daarom zal het heus wel eens voorkomen dat we even worden teruggedrongen. Maar we komen niet naar Old Trafford om alleen te verdedigen", besluit de Finse middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen