Optimisme bij PSV: "Dit biedt zeker perspectief"

25 februari 2016, 10:52

PSV stelde woensdagavond zeker niet teleur in de eerste knock-outwedstrijd in de Champions League met Nederlandse inbreng sinds 2007. De Eindhovenaren hielden zich keurig staande tegen Atlético Madrid, dat op 0-0 gehouden werd in het Philips Stadion. FCUpdate.nl hoorde na afloop van verschillende PSV'ers dat ze vertrouwen hebben in het grijpen van een ticket voor de kwartfinale.

"Deze 0-0 is een prima uitslag. We hebben wederom bewezen dat we een stugge ploeg hebben. Dit biedt zeker perspectief", sprak uitblinker Jeroen Zoet. "We moeten zorgen dat we in Madrid net zo spelen als in Eindhoven. Maar het staat nog steeds 0-0, we moeten doorgaan met gas geven. Als we daar ook de nul kunnen houden, dan hebben we een grote kans om door te gaan", weet de goalie van PSV.

Jeffrey Bruma voegt toe: "Als we daar een doelpunt maken, dan kan het leuk worden. Stel dat je 1-1 speelt, dan ga je gewoon door. Dat is nu het doel", aldus de verdediger van de Eindhovense club. Ook Marco van Ginkel is optimistisch voor de return. "Dit is een goede uitgangspositie. Hoezo zouden we niet door kunnen gaan? We hebben in de eerste wedstrijd al een aantal kleine kansen gecreëerd. Als je die in Madrid afmaakt, dan kan dat genoeg zijn", stelt de middenvelder.

Mocht PSV erin slagen om in Madrid te scoren, dan moet Atlético er minstens twee maken wegens het gewicht van het uitdoelpunt.

Door: Koen Jans

[photo,95993,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen