"John van den Brom heeft de kwaliteiten voor Ajax"

26 februari 2016 – In België schat men in dat John van den Brom over de juiste kwaliteiten beschikt om een club als Ajax te coachen. De trainer van AZ, die in het verleden werkzaam was bij Anderlecht, zou volgens Marc Degryse en Herman van Holsbeeck een goede kandidaat zijn om Frank de Boer op te volgen in de ArenA. De huidige Ajax-coach maakt in maart een besluit over zijn toekomst in Amsterdam.

"John van den Brom heeft de kwaliteiten voor Ajax"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Mocht De Boer ervoor kiezen om bij Ajax te vertrekken, dan zou Van den Brom weleens in beeld kunnen komen. De oefenmeester kent de Amsterdamse club goed; hij was er in het verleden niet alleen speler, maar ook beloftentrainer en hoofd jeugdopleiding. Ajax lijkt qua club wel op Anderlecht, waar Van den Brom dus al gezeten heeft.

Marc Degryse, voormalig PSV-aanvaller en tegenwoordig voetbalanalist in België, denkt dat Van den Brom het aankan. "Anderlecht is het Ajax van België. De druk is er net zo groot. Ook bij Anderlecht zijn resultaten alleen niet genoeg. Zeker in het begin speelde Anderlecht onder hem een soort champagnevoetbal dat ze in Amsterdam ook wel graag zouden willen zien", zegt Degryse in het Algemeen Dagblad. Ook Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck heeft vertrouwen: "John zal nog completer zijn geworden. Ik denk zeker dat hij de kwaliteiten heeft voor Ajax."

Reacties

Ajax

gerelateerd