Maher met PSV-beloften, Karsdorp fit bij Feyenoord

26 februari 2016, 14:15

PSV-coach Phillip Cocu heeft bij de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (zaterdagavond) de beschikking over een volledige selectie. "De hele selectie is fit, dat is een goed teken in deze fase van de competitie", sprak hij vrijdag op zijn perspraatje. De spelersgroep is dus goed uit de 0-0 tegen Atlético Madrid gekomen.

Maher, die door de komst van Marco van Ginkel nog verder uit beeld geraakt is, zal weer niet tot de wedstrijdselectie behoren. De middenvelder zal maandag bij de beloften in actie komen. "Adam Maher heeft zelf gevraagd om minuten te maken in Jong PSV. Dat vind ik een positieve benadering", aldus Cocu. "Niemand is zeker van zijn plaats in de selectie, maar op dit moment is de concurrentie groot. Als Maher een kans ziet om er weer in het eerste te komen, wil hij er staan. Dat vind ik heel positief."

Bij Feyenoord kan trainer Giovanni van Bronckhorst weer een beroep doen op de herstelde Rick Karsdorp, die de afgelopen weken ontbrak. "Rick is deze week goed doorgekomen, heeft gespeeld in het tweede. Hij is zondag inzetbaar", stelt Van Bronckhorst, die met Feyenoord op visite gaat bij FC Utrecht.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen