Cocu: "Complimenten mooi, maar we hebben nog niets"

26 februari 2016, 14:23

Na een fraaie prestatie in de Champions League - PSV hield Atlético Madrid in eigen huis ondanks een rode kaart voor Gastón Pereiro op een doelpuntloos gelijkspel - ligt het vizier in Eindhoven weer op de Eredivisie. De regerend landskampioen trapt zaterdagavond in het Philips Stadion af tegen ADO Den Haag.

De voetbalwereld was lyrisch over het optreden van PSV tegen Atlético, maar Phillip Cocu wil de rust bewaren in alle euforie. De trainer van de Eindhovenaren wil niet te optimistisch zijn. "We hebben nog niets. We zijn nog geen kampioen en hebben de volgende ronde in de Champions League ook nog niet bereikt. Het is mooi om complimenten te krijgen als je iets bereikt waar je hard voor werkt, maar het geeft ook een dubbel gevoel. We hebben nog niets tastbaars. We mogen tevreden zijn, trots ook, maar moeten niet doorslaan. Morgen wacht ADO Den Haag gewoon weer", benadrukt Cocu.

De eerste wedstrijd tegen ADO van dit seizoen werd een knotsgek spektakelstuk, waarin goalie Martin Hansen namens de Haagse ploeg een 2-2 remise uit het vuur wist te slepen met een bal achter het standbeen. Wat als PSV dit weekend in de blessuretijd weer een corner tegen krijgt bij een nipte voorsprong? "Dan hoop ik dat Hansen niet mee naar voren gaat", sprak Cocu met een glimlach op de persconferentie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen