Vreman heeft vertrouwen, De Haan houdt vast aan team

26 februari 2016, 15:06

De Graafschap is al drie wedstrijden op rij ongeslagen in de Eredivisie, maar wist aan de andere kant al vier speelronden niet meer te winnen. De Superboeren nemen het dit weekend op de eigen Vijverberg op tegen sc Heerenveen, dat slechts één puntje overhield aan de laatste drie wedstrijden. Trainers Jan Vreman en Foppe de Haan blikken vooruit op het duel van zaterdagavond, dat zondagmiddag geleid wordt door scheidsrechter Kevin Blom.

Vreman wil ongeslagen thuisreeks in 2016 behouden

In 2016 is De Graafschap nog ongeslagen op eigen bodem. "We moeten daarmee doorgaan. Die statistiek zegt me alleen wat als die zo blijft. Het gaat er niet alleen om dat je ongeslagen blijft in eigen huis. Het is namelijk belangrijk dat we dat goed voetballend kunnen doen. Daar zijn we mee bezig en dat ziet er goed uit", stelt Vreman.

De Haan vreest Verweij

Heerenveen maakt vooral haar borst nat voor Vincent Verweij, die vorige week twee keer scoorde tegen Vitesse. "Hij is een typische spits die geen faalangst heeft. Hij heeft de mentale kwaliteit die een spits nodig heeft. Als hij een kans mist, schiet hij de volgende er gewoon in", waaschuwt De Haan, die vasthoudt aan de basiself die tegen NEC (1-1) speelde. "Als je de boel door elkaar blijft husselen wordt het sowieso niets."

[photo,91424,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen