Heracles en Roda JC hebben beiden goed gevoel

26 februari 2016, 16:15

Door een nederlagen tegen AZ (3-6) en PSV (2-0) is Heracles Almelo van de derde naar de vijfde plaats gedaald in de Eredivisie. Toch zijn de Heraclieden nog steeds aan een geweldig seizoen bezig. Roda JC, dat momenteel veertiende staat en al vier duels wacht op een zege, heeft het een stuk lastiger. Toch biedt het 1-1 gelijkspel in De Kuip perspectief voor de Limburgers. Heracles en Roda JC staan zondag (aanvang 12.30 uur) tegenover elkaar in Almelo, met Edwin van de Graaf als arbiter.

Goed gevoel in Almelo

Aan de zijde van Heracles ontbreken Wout Droste, Bas Sibum, Tim Breukers en Dario Vujicevic wegens fysieke klachten. Hoewel de Almeloërs met 3-1 ten onder gingen in Kerkrade, maakt coach John Stegeman zich niet druk. "We zijn niet bezig met de eerste competitiewedstrijd. Na die nederlaag hebben we een mooie reeks neergezet en bovendien is het team van Roda JC niet meer vergelijkbaar met dat van toen. Ze hebben aardig wat mutaties na de winterstop. Ik vind dat Roda JC een volwassen ploeg is die goede dingen doet."

Roda JC heeft Australiërs terug

Bij Roda JC is er goed nieuws te vermelden. De Australiërs Tomi Juric en Rostyn Griffiths kunnen hun comeback maken na blessureleed. Het is echter nog niet duidelijk of coach Darije Kalezic het duo speelminuten zal geven. Wie in ieder geval niet in actie zullen komen, zijn Ard van Peppen en Daniel de Silva. Arjan Swinkels en Georgi Zhukov zijn weer fit, zo meldt 1Limburg.

[photo,91329,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen