Maas laat Leerdam en Kruiswijk weer beginnen bij Vitesse

Ger
26 februari 2016, 17:48

Rob Maas heeft bij Vitesse als opvolger van de vertrokken Peter Bosz nog geen onuitwisbare indruk gemaakt. De trainer put echter vertrouwen uit de recente duels met sc Heerenveen (3-0) en De Graafschap (2-2). Zaterdag neemt Vitesse het op eigen veld op tegen Willem II, de nummer vijftien van de ranglijst.

"Willem II heeft nog niet gewonnen na de winterstop. Maar wij moeten vooral naar onszelf kijken. Als we met dezelfde intentie spelen als tegen Heerenveen en sommige delen van de wedstrijd tegen De Graafschap komt het goed", zegt Maas op de website van de Arnhemmers. De oefenmeester kan zaterdag geen beroep doen op de geschorste Kosuke Ota. Na twee gele kaarten in het duel tegen De Graafschap moet Kosuke tegen Willem II vanaf de tribune toekijken.

"Kelvin Leerdam en Arnold Kruiswijk keren terug in de basis", verklapt Maas. "Kelvin heeft deze week laten zien dat hij er klaar voor is. Ik kan zaterdag nog niet beschikken over Dominic Solanke en Elmo Lieftink." Solanke is wel aanwezig bij de wedstrijd. Daarna keert de spits voor revalidatie terug naar Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen