Zaakwaarnemer: "Als het zo blijft, moet Maher vertrekken"

27 februari 2016, 09:36

De situatie van Adam Maher bij PSV is behoorlijk uitzichtloos te noemen. De middenvelder, die tweeënhalf jaar geleden als topaankoop werd gepresenteerd, is volledig uit beeld geraakt in Eindhoven. Vrijdagavond speelde de international mee met Jong PSV, terwijl hij voor de wedstrijd tegen Atlético Madrid niet bij de selectie zat. Volgens zijn zaakwaarnemer is een vertrek bij PSV een optie.

"Dat Adam nu op de tribune zit, is een duidelijk signaal", vertelt zaakwaarnemer Sigi Lens aan De Telegraaf. "Dit is natuurlijk een situatie waar wij naar kijken. Het is niet de bedoeling dat hij volgend jaar weer op de tribune zit. Als de situatie zo blijft dan zal hij moeten vertrekken in de zomer."

Coach Phillip Cocu laat weten dat hij Maher nog niet heeft afgeschreven. Volgens de trainer maakt ook de middenvelder nog kans op speelminuten. "Niemand is altijd zeker van een plek in de selectie. Dat betekent dat er ook voor Adam zeker nog mogelijkheden zijn, maar op dit moment is zijn situatie moeilijk en valt de keuze op andere spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen