Maher baalt bij PSV: "Maar ga niet zaniken in de pers"

27 februari 2016, 11:15

Toen Adam Maher in de zomer van 2013 voor enkele miljoenen de overstap maakte van AZ naar PSV, waren de verwachtingen rondom het talent hooggespannen. In Eindhoven wist de technische middenvelder zijn belofte echter niet in te lossen en momenteel zit zijn loopbaan bij PSV op een dood spoor. Vrijdagavond deed hij mee bij Jong PSV. "Daar ben ik blij mee", zegt de middenvelder. 

Met Jong PSV werd de wedstrijd tegen Achilles '29 met 3-2 verloren, maar Maher was na afloop blij met zijn gemaakte speelminuten. "Ik ben deze week naar de assistent-coach gegaan en heb gevraagd of ik minuten kon maken bij de beloften. Aan dat verzoek is gehoor gegeven en daar ben ik blij mee", zegt Maher tegen het Brabants Dagblad.

Bij het eerste komt hij momenteel nauwelijks aan spelen toe. Tegen Atlético Madrid zat de middenvelder zelfs niet eens bij de selectie. "In de winterstop heb ik een goed gesprek gehad bij de club, maar helaas zijn niet alle verwachtingen uitgekomen. Dat kan gebeuren en ik ga nu niet lopen zaniken in de pers. Daar schiet niemand wat mee op. In de zomer zien we wat er gebeurt en dat duurt nog lang."

Hoe het nu verder gaat met Maher in Eindhoven is niet duidelijk. "Ik kan nu alleen hard werken en goed trainen en dat blijf ik net als eerder doen. Het duurt nog lang tot de zomer er is, maar dan kijken we wel verder. Uiteraard wil ik, en dat geldt voor elke speler van jong tot oud, op het hoogste niveau spelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen