Ebecilio: "Denk niet dat ik terugkeer bij FC Twente"

27 februari 2016, 16:12

Ondanks dat zijn contract bij FC Twente nog loopt tot medio 2017, verwacht Kyle Ebecilio niet dat hij na dit seizoen terugkeert bij zijn werkgever. De middenvelder wordt momenteel verhuurd aan ADO Den Haag, dat de middenvelder overnam van Nottingham Forrest. Ebecilio is blij dat hij weer actief is in de Eredivisie.

"Het voelt goed om weer in Nederland te zijn", legt de oud-speler van Feyenoord en Arsenal uit aan de NOS. "Ik ben er lang uit geweest en we zijn het nu rustig aan het opbouwen. Ik voel dat ik steeds fitter word", zegt de middenvelder, die zich graag wil bewijzen in de Eredivisie. "De komende maanden zijn heel belangrijk voor mij. Ik zie het als een sportieve revanche. Ik ben op een rare manier weggegaan uit Nederland en heb in Engeland mijn stempel niet kunnen drukken. Nu wil ik weer op een positieve manier in het nieuws komen en gewoon lekker te voetballen."

Waar hij volgend seizoen speelt, weet hij nog niet. De kans dat hij echter weer bij Twente aan de slag gaat, is klein. "Ik denk niet dat ik nog terugkeer in Enschede."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen