Hiddink noemt zege verdiend, maar baalt van Baba

27 februari 2016, 19:20

Chelsea-manager Guus Hiddink noemt de zege van zijn club in de uitwedstrijd tegen het Southampton van Ronald Koeman verdiend, ook al kwam deze pas laat tot stand. De Londenaren stonden een kwartier voor tijd nog met 1-0 achter, maar wonnen met 1-2 in het St. Mary's Stadium.

"Volgens mij is dit een verdiende overwinning voor ons", reageerde Hiddink na afloop voor de camera van de BBC. "Southampton had in de laatste zes wedstrijden geen doelpunten tegen gehad, maar ons is het gelukt. We kregen een tegenvaller te verwerken met de 1-0, dat was een cadeautje van onze defensie, maar na rust hebben we het heel goed gedaan. We stonden goed georganiseerd en wisten vervolgens te scoren."

Abdul Baba stond met een foute kopbal aan de basis van de 1-0 van Southampton. Hiddink haalde hem in de rust naar de kant. "Ik wil niet doen alsof hij geblesseerd was. Ik wisselde hem wegens zijn fout", legde de Nederlandse oefenmeester uit. "Hier moet hij mee omgaan. Hij baalde behoorlijk van zijn fout, maar wij moeten beslissingen nemen en dat hebben we gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen