Hake: "Blij met zege en goede teamprestatie"

27 februari 2016, 21:36

FC Twente-coach René Hake is een gelukkig man. Zijn ploeg boekte zaterdag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen de vijfde zege op rij in de Eredivisie. In de Grolsch Veste werd de equipe uit de Martinistad met 2-0 verslagen.

"Het is mooi dat deze overwinning gepaard ging met beter spel dan in de afgelopen wedstrijden. Ook hebben we weer de nul gehouden. Dat maakt het een mooie overwinning", zegt Hake tevreden op de clubwebsite. Via Zakaria El Azzouzi kwam zijn ploeg in de zestiende minuut op 1-0. "Kort na rust konden we uitlopen naar 2-0, maar we kregen ook wat kansen tegen. Op de momenten dat FC Groningen echt gevaarlijk was, zijn we goed overeind gebleven."

In de slotfase werd het via Jerson Cabral alsnog 2-0. "Uiteindelijk hebben we de wedstrijd in de tweede helft naar ons toegetrokken en verdiend gewonnen", vervolgt Hake. "We zijn heel blij met deze overwinning en de goede teamprestatie. Een mooie opsteker, we gaan de goede kant op. We zijn met deze drie punten ook weer een stap verder weg van de onderste plekken."

FC Twente staat nu elfde in de Eredivisie, negen punten boven de nacompetitiestreep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen