Van Ginkel over scorend vermogen: "Dat is mijn kracht"

Jw
28 februari 2016, 09:26   Bijgewerkt: 28 februari 2016, 10:49

Marco van Ginkel heeft zich sinds zijn rentree op de Nederlandse velden moeiteloos in de basiself van PSV gespeeld. De 23-jarige middenvelder scoorde in vier competitiewedstrijden al drie keer, waarvan één de belangrijke openingstreffer was tegen ADO Den Haag gisteren (2-0 zege). "Ik weet dat ik het kan", zei Van Ginkel vol vertrouwen na afloop.

In het buitenland, bij Chelsea, AC Milan en Stoke City, kwam hij nauwelijks tot scoren. In de Eredivisie heeft hij zijn draai echter weer gevonden. "Je speelt in een aanvallend team en staat bovenaan. Je komt dus veel voor de goal en daar ben ik wel goed in. Daar ligt mijn kracht", legde de Oranje-international uit tegenover het ANP.

Van Ginkel zette PSV zaterdagavond op voorsprong door een schot van teamgenoot Jürgen Locadia van richting te veranderen. Een 'bewussie', zegt hij. "Het was een voorzet en ik kon hem mooi verlengen. Het gebeurde bewust.''

PSV staat door de overwinning op ADO Den Haag weer vier punten los van achtervolger Ajax. De Amsterdammers komen vandaag nog in actie in de topper tegen AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen