Trefzekere De Jong: "Die goal kon niet uitblijven"

Jw
28 februari 2016, 11:16

PSV had zaterdagavond veel moeite met ADO Den Haag, maar op een kampioenswaardige manier trok de ploeg uit Eindhoven het duel in de slotfase alsnog over de streep. Aanvalsleider Luuk de Jong maakte de verlossende 2-0. De aanvoerder van de koploper had tijdens de wedstrijd wel het gevoel dat het zou lukken.

"Als het lang 0-0 blijft, ga je denken: hopelijk valt-ie een keer. Maar de tweede helft werd al steeds beter van onze kant en daarom werd de druk zo groot op ADO Den Haag", analyseerde De Jong tegenover NOS. "Uiteindelijk had ik het gevoel dat die goal niet kon uitblijven. Gelukkig maakte Marco van Ginkel de 1-0 en dan maak ik nog de tweede. En dan weet je dat het voorbij is eigenlijk."

Volgens De Jong was zijn zeventiende doelpunt van het seizoen een hele belangrijke. "Zij gingen meer risico nemen na de 1-0 en dan is het fijn dat je uit een dood spelmoment, na een heel mooie pass van Andrés Guardado natuurlijk, het tweede doelpunt kan maken. Dan weet je, zeker omdat je de afgelopen wedstrijden ook weinig tegen heb gekregen, dat de wedstrijd beslist is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen