Opluchting bij Kuyt: "Hopelijk het begin van de weg omhoog"

28 februari 2016, 17:51

Aanvoerder Dirk Kuyt was zondag uiterst tevreden met de overwinning van Feyenoord bij FC Utrecht. De Rotterdammers wonnen mede dankzij een doelpunt van de aanvaller met 1-2 in de Galgenwaard, waar Kuyt zijn loopbaan begon.

Na de wedstrijd bedankte Kuyt dan ook het thuispubliek. "FC Utrecht heeft mij de kans gegeven van mijn hobby mijn beroep te maken en dat ik mijn debuut in het professionele voetbal mocht maken. Daar ben ik ze nog steeds dankbaar voor. Utrecht is nog altijd heel speciaal voor mij en ik wilde mijn respect tonen", vertelt de aanvaller aan FOX Sports.

"We zijn blij met de overwinning, want dit hadden we heel hard nodig. Dit is waar de hele club naar snakte. Hopelijk is dit het begin van de weg omhoog. We hebben een verschrikkelijke periode gehad, maar je wint en direct stijg je weer op de ranglijst. We winnen bij FC Utrecht en dat was tot nu toe alleen PSV gelukt. Je ziet wat je met een goede organisatie en strijd kan leveren. Deze week begint goed, een allesbepalende en mooie week."

Donderdag staat Feyenoord in de halve finale van de KNVB Beker. Het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst speelt dan voor eigen publiek tegen AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen