Van den Brom: "Op het middenveld de slag verloren"

28 februari 2016, 20:40

John van den Brom accepteerde zondag dat Ajax een maatje te groot was voor AZ. De hoofdtrainer zag zijn ploeg met 4-1 onderuitgaan en wil zich nu focussen op de halve finale in de KNVB Beker tegen Feyenoord.

"Voor de wedstrijd was ik benieuwd naar waar we stonden in de fase waarin we zitten. Nu moeten we concluderen dat het gat tussen de nummer twee en drie enorm groot is. We hebben absoluut verdiend verloren van Ajax. Dat had met name te maken met de eerste helft", reageert Van den Brom tegenover FOX Sports.

"We hebben voor rust te veel ontzag gehad voor de tegenstander. Daar kunnen we nog winst pakken. Daar hebben we vier dagen de tijd voor, want deel twee komt eraan. Met Feyenoord treffen we tegelijkertijd ook een stadion dat uit zijn voegen zal barsten", doelt Van den Brom op het bekerduel.

"Tegen Ajax hebben we de slag op het middenveld verloren. Het lag niet alleen aan de middenvelders, want we speelden te ver uit elkaar. Dan is het bijna niet meer te belopen, zeker niet tegen een heel goed middenveld van Ajax."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen