"Spelers vonden gedoe rond Advocaat vervelend"

29 februari 2016, 09:15

Willem van Hanegem denkt dat de spelers van Feyenoord niet gediend zijn van het feit dat Dick Advocaat zich als technisch adviseur verbonden heeft aan de Rotterdamse topclub. Juist daarom waren ze gretig om in Stadion Galgenwaard te winnen, denkt De Kromme. Dat lukte, het werd 1-2 tegen FC Utrecht.

"In Utrecht hadden ze een gretig Feyenoord kunnen verwachten. Die spelers zijn natuurlijk geërgerd door al het gedoe rond Dick Advocaat van de afgelopen weken. Ze hebben dat vervelend gevonden. Het was niet voor niets dat Vilhena na zijn goal direct naar Van Bronckhorst liep", schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Daar laat de oud-international het niet bij. "Dick had nooit op het veld moeten gaan staan bij Feyenoord. Ik kan me ook niet voorstellen dat het zijn idee was. Misschien heeft van bovenaf iemand het bedacht. Als trainer had ik het nooit gepikt als hij bij me was komen staan. Ik zou dan zeggen: Ik stop ermee. Ik denk overigens niet dat we nog veel van Advocaat bij Feyenoord zullen horen", aldus Van Hanegem.

Het Feyenoord-icoon is blij met de winst in Utrecht. "Voor Feyenoord is er weer wat hoop in de aanloop naar de bekerwedstrijd tegen AZ. Elia toonde weer wat snelheid aan de bal. En die lange lul, Kramer, was meer in beweging dan in vorige wedstrijden. Ja, let maar op, donderdag gaat AZ uit het bekertoernooi en Feyenoord haalt de finale. "

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen