Jon Dahl Tomasson staat voor vertrek bij Vitesse

1 maart 2016, 07:39

Vitesse lijkt op korte termijn afscheid te moeten nemen van haar assistent-trainer. Jon Dahl Tomasson staat namelijk voor een dienstverband bij de Deense voetbalbond, waar hij assistent-bondscoach kan worden van Age Hareide. De bondscoach wordt vandaag (dinsdag) als opvolger van Morten Olsen gepresenteerd in Denemarken.

Er circuleerden eerder al geruchten in Deense media en nu doet De Telegraaf ook melding van de Deense interesse in Tomasson. De oud-aanvaller van onder meer Feyenoord en AC Milan is sinds afgelopen zomer werkzaam bij Vitesse, waar hij nog tot medio 2017 onder contract staat. Hij was eerst assistent van Peter Bosz, maar na diens vertrek naar Maccaba Tel Aviv is de 112-voudig international en all-time topscorer van Denemarken de rechterhand van Rob Maas.

Een vroegtijdig vertrek van Tomasson kan eventueel opgevangen worden met John Lammers (trainer Jong Vitesse) en voormalig hoofdcoach Edward Sturing (prestatie- en talentencoördinator), die genoeg ervaring hebben. Het is echter ook heel goed mogelijk dat Tomasson pas in de zomer zal vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen