VVSB kreeg 'nee' te horen van Hema: "Heel bizar"

1 maart 2016, 15:54

Maikey Parami gaf het bekersprookje van VVSB, de amateurs die komende woensdag tegen FC Utrecht spelen in de halve finale van het toernooi om de KNVB Beker, gestalte met de winnende treffer tegen FC Den Bosch (2-3 winst). Het feit dat hij daags na zijn heldenrol gewoon weer stage moest lopen bij de Hema werd door veel mensen met een glimlach begroet.

Parama kreeg immens veel media-aandacht, ook toen hij de volgende dag stage aan het lopen was bij de Hema in Leidschendam. Daar wilde VVSB-voorzitterr Arjan Broekhof op inspelen door een reclamecampagne te starten, maar zag de vestiging geen heil in. "Die jongen heeft de gunfactor en een prachtig verhaal. Daarnaast hoopte ik dat ze tegen FC Utrecht als mouwsponsor wilden dienen", zegt Broekhorst in De Telegraaf over het Hema-verhaal.

De VVSB-voorzitter kreeg een resoluut 'nee' te horen. "Hoewel ik niet eens over bedragen heb gesproken, gaven ze meteen aan geen interesse te hebben. Heel bizar. Wel alle free publicity pakken en vervolgens niks doen als tegenprestatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen