PEC Zwolle ziet toekomst in Van der Hart en verlengt

Jw
1 maart 2016, 17:34

PEC Zwolle heeft het contract van Mickey van der Hart verlengd. De Overijsselse club maakte dinsdagmiddag bekend dat de optie in het contract met de 21-jarige doelman is gelicht, waardoor hij nu tot medio 2018 vastligt.

"Bij PEC Zwolle heb ik het ontzettend naar mijn zin. Er heerst een fijne sfeer in de groep en we zijn elke dag bezig om als team beter te worden", laat Van der Hart weten in een reactie. "Met de begeleiding van onze technische staf, onder aanvoering van Ron Jans en keeperstrainer Jacques Storm, kan ik de komende periode verder doorgroeien naar een hoger niveau. Het doet me dan ook goed en geeft me vertrouwen, hier nog twee jaar langer onder contract te staan."

Technisch directeur Gerard Nijkamp is blij met de contractverlenging. "De club is zeer te spreken over Mickey. Sinds zijn komst afgelopen zomer van Ajax heeft hij een goede ontwikkeling doorgemaakt. Ook de laatste paar wedstrijden zet Mickey stappen in de goede richting. Ik ben er dan ook over te spreken dat we de samenwerking doorzetten, aangezien Mickey nog niet tegen zijn plafond aanzit", denkt de bestuurder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen