Vd Brom hoopt dat Johansson kan spelen in 'knaller'

2 maart 2016, 18:06

John van den Brom is de selectie van AZ aan het klaarstomen voor de bekerkraker tegen Feyenoord, die donderdagavond in De Kuip gespeeld wordt. De trainer van AZ hoopt dat Mattias Johansson, die met enkelklachten kampt, de race tegen de klok wint en zodoende inzetbaar zal zijn in Rotterdam.

"Jullie hebben kunnen zien dat hij meetrainde", zegt Van den Brom op de clubwebsite over Johansson, die afgelopen zondag tegen Ajax (4-1 verlies) uitviel met een blessure. "Hij is zeker nog niet afgeschreven voor de wedstrijd tegen Feyenoord. We gaan donderdagochtend testen hoe hij ervoor staat. Het lijkt gelukkig mee te vallen, maar het wordt wel een race tegen de klok."

Van den Brom kijkt uit naar de bekerstrijd met Feyenoord. "Het wordt een geweldige wedstrijd met twee teams die voor alles of niets spelen", schat de AZ-trainer in. "Een knaller van een wedstrijd in een volle Kuip. Wat wil je nog meer als tegenstander? Nee, ik ben niet bang dat we net als tegen Ajax teveel ontzag tonen. Die les hebben we geleerd."

"We proberen onze spelers voor te houden hoe mooi het is om een bekerfinale te spelen", vervolgt Van den Brom. "Een paar jongens hebben het ook al meegemaakt. Gelukkig proef ik veel gretigheid in de groep. Mooi om te zien. Het is niet zo dat we nu na één nederlaag meteen met de koppies omlaag lopen. We kunnen goed omgaan met tegenslag, zijn stabiel geworden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen