Jeugdig Man United wint weer, Liverpool pakt City aan

2 maart 2016, 23:10   Bijgewerkt: 3 maart 2016, 01:45

Manchester United heeft woensdagavond haar vierde overwinning op rij gepakt. De troepen van manager Louis van Gaal wisten na Shrewsbury Town (0-3), FC Midtjylland (5-1) en Arsenal (3-2) ook Watford (1-0) aan de zegekar te binden. Een late treffer van Juan Mata hielp de Mancunians uit de brand.

Mata kroonde zich in de 83ste minuut tot matchwinner met een fraaie vrije trap. De Spanjaard krulde de bal over de muur in de kruising, achter voormalig PSV-goalie Gomes. De winnende treffer viel laat, maar was wel verdiend. Man United creëerde namelijk genoeg kansen. Vooral Morgan Schneiderlin, de jonge held Marcus Rashford en Anthony Martial waren al dicht bij de openingstreffer geweest.

Van Gaal moest wegens een waslijst met zeventien (!) blessuregevallen weer een beroep doen op zeer jonge spelers. Naast Daley Blind en Memphis Depay mocht daarom ook de 18-jarige Nederlander Timothy Fosu-Mensah zijn basisdebuut vieren. Afgelopen zondag debuteerde hij al als invaller tegen Arsenal. Fosu-Mensah was de op één na jongste Nederlandse basisspeler in de Engelse competitie, na Karim Rekik. De basisopstelling van Man United was overigens de op drie na jongste van de Engelse topclub in de Premier League-geschiedenis.

[photo,96195,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen