Gio: "Paar weken geleden hadden we dit duel verloren"

Jw
3 maart 2016, 23:42

Feyenoord plaatste zich donderdag voor de finale van de KNVB beker. Het ging met de nodige moeite, maar in tegenstelling tot veel eerdere wedstrijden in de Eredivisie vochten de Rotterdammers zich tegen AZ over een moeilijk punt in de wedstrijd. En dat deed de geplaagde trainer Giovanni van Bronckhorst logischerwijs goed.

Kritisch was de coach van Feyenoord wel. "We beginnen natuurlijk niet goed aan de tweede helft, wat nog een understatement is. We komen in een moeilijke fase, waar je doorheen moet zien te komen. Dat lukte en daarna kantelden we de wedstrijd in het laatste kwartier", zei hij na de 3-1 zege op de Alkmaarders tegenover FOX Sports.

"De eerste helft was heel goed van onze kant. We creëerden veel kansen, kwamen vaak voor het doel. Het had toen al beslist moeten worden, maar dat deden we niet", analyseerde 'Gio', die zag dat het teruggekeerde vertrouwen zijn ploeg wonderen deed. "Uiteindelijk is het over de hele wedstrijd gezien wel verdiend, maar in die moeilijke fase hadden we vandaag ook kunnen verliezen. Een paar weken geleden hadden we deze wedstrijd misschien wel verloren, maar nu kwam er toch nog vertrouwen en wilskracht naar boven."

Feyenoord neemt het in de finale op tegen FC Utrecht, dat zich gisteren al voor de eindstrijd plaatste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen