Kramer werd gek: "Dit is waar je het voor doet"

4 maart 2016, 08:32

Het was donderdagavond een van de mooiste momenten tijdens de halve finale van de KNVB Beker tussen Feyenoord en AZ (3-1): het juichen van Michiel Kramer na het maken van de cruciale 2-1. De lange spits was helemaal door het dolle heen, toen hij de Rotterdamse topclub in een moeilijke fase weer aan de leiding bracht. "Dit is waar je het voor doet", glimlacht hij na afloop.

Kramer rende een halve marathon na zijn belangrijke goal in de 78ste minuut. Van de linkerkant spurtte hij naar de reservebank. "Vooraf had ik met Jan-Arie (Van der Heijden, red.) afgesproken dat ik naar hem toe zou komen als ik zou scoren. Ik ben blij dat ik ook hem kon betrekken in de vreugde", aldus de spits, die zeer blij is met de prestatie van Feyenoord. "We hebben een moeilijke periode achter de rug, maar zijn altijd vertrouwen blijven houden in elkaar. Het begint met keihard werken en dat hebben we steeds gedaan."

In de eerste helft ging het vrij aardig met Feyenoord. "We waren heer en meester", stelt Kramer. "Helaas scoorden we maar één keer en kregen we in de tweede helft direct de gelijkmaker om de oren. Daarna hadden we het lastig, maar met het publiek erachter hebben we ons terug geknokt in de wedstrijd. Op basis van passie en strijd hebben we deze wedstrijd gewonnen en staan we in de finale. Het wordt mijn eerste als speler, dus ik kijk er heel erg naar uit", besluit de dolblije doelpuntenmaker op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen