"Gaan er stiekem vanuit dat we naar Coolsingel gaan"

4 maart 2016, 11:07

Feyenoord is dankzij de 3-1 overwinning op AZ nog maar één horde verwijderd van de winst van de KNVB Beker. De Rotterdammers moeten op 24 april in de finale in de eigen Kuip afrekenen met FC Utrecht om de prijs te pakken. Mocht het zover komen, dan hopen de spelers van de topclub dat de Coolsingel de locatie van de huldiging zal zijn.

Het stadhuis lijkt het meest voor de hand te liggen, maar mogelijk steekt burgemeester Ahmed Aboutaleb hier een stokje voor. "Wij gaan er stiekem vanuit dat we naar de Coolsingel gaan als we de beker winnen", loopt Bilal Basaçikoglu in gesprek met Metro op de zaken vooruit. "Deze club heeft zo lang geen prijs gepakt, dan ga je toch gewoon naar de Coolsingel als er weer iets wordt gewonnen?", vraagt de vleugelaanvaller zich hardop af.

Feyenoord liet vorige week zondag al zien dat het Utrecht kan verslaan. De Rotterdammers zegevierden met 1-2 in de Domstad. "Je hebt kunnen zien dat wij ze kunnen pakken. Niets moet ons nog in de weg staan om die beker te winnen", aldus Basaçikoglu. "Deze maand word ik pas 21 jaar en eind april heb ik gewoon de kans om mijn eerste prijs te winnen. Dat lijkt me fantastisch. En dan hopelijk naar de Coolsingel."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen