Hake vindt nederlaag bij ADO Den Haag terecht

4 maart 2016, 23:30

Na vijf zeges op rij ging FC Twente vrijdag in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag onderuit. Coach René Hake spreekt van een terechte nederlaag, al had hij gehoopt in de slotfase nog een punt te stelen na de late aansluitingstreffer. Het bleef echter bij 2-1.

"ADO Den Haag was de enige ploeg die aansprak mocht maken op de overwinning", zegt Hake op de clubwebsite. "Zij kwamen vroeg op voorsprong en wij waren onvoldoende in staat om daar antwoord op te geven. In eerste instantie nog wel, toen we tot een kans kwamen via Gutierrez. Doordat we daarna in een te laag tempo speelden, kwam ADO in de kracht. Er kwamen veel duels en wij konden er niet onderuit spelen. Daarna was er een aantal situaties waarin ADO de voorsprong had kunnen vergroten."

"Na de rust hebben we geprobeerd te reageren door meer druk te zetten", vervolgt Hake. "Het werd alleen al snel 2-0 door een strafschop die wel heel scherp gegeven was. De 2-1 was een wereldgoal, alleen heb je daar niets aan wanneer je verliest. In de laatste fase hadden wij misschien ook een strafschop kunnen krijgen om dan met een gelijkspel weg te sluipen, maar dat zou dan niet verdiend zijn geweest. We hebben vanavond denk ik niet het FC Twente gezien van na de winterstop, dat is jammer."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen