Fraser geniet van Ziyech: "Wat een waanzinnige goal"

5 maart 2016, 10:11

De liefhebber in Henk Fraser won het vrijdagavond even van de sportman. De trainer van ADO Den Haag genoot van de fraaie treffer van FC Twente-vedette Hakim Ziyech tegen zijn ploeg. De goal van Ziyech was de 2-1, waardoor het in de slotfase nog spannend werd. Uiteindelijk trok ADO de drie punten over de streep, tot opluchting van Fraser.

Ziyech tekende met een fraaie volley in de tachtigste minuut voor de aansluitingstreffer. "Het was een waanzinnige goal van Ziyech", vertelde Fraser sportief tegen FOX Sports. "Als voetballiefhebber geniet je dan wel heel even, maar daarna baal je natuurlijk. Zijn aanname was al heel goed en hij schiet fantastisch raak, dat is niet te verdedigen. Daar kan ik van genieten. Maar verder zat hij niet in de wedstrijd en dat was de verdienste van ADO."

Fraser vond ADO met name in de eerste helft een sterke indruk maken tegen Twente, dat de laatste tijd goed in vorm is. "Ik heb genoten van de eerste helft. Ik denk dat dit een van de weinige wedstrijden was waarin we zo dominant en dwingend waren en bleven. Omdat die tweede goal niet viel, leefde er wel de angst dat hij aan de andere kant zou vallen. Dat gebeurde gelukkig niet. Naar boven kijken? Laten we nu eerst maar eens proberen twee keer achter elkaar te winnen. Dat is al een heel grote uitdaging. Vandaag had het in de eindfase ook weer mis kunnen gaan."

Overigens won ADO eerder dit seizoen met 1-4 van Twente, waardoor het dit seizoen zes punten heeft gepakt tegen de Tukkers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen