De Mos: "Willems doet niet onder voor Real-back Marcelo"

5 maart 2016, 14:17

Volgens Aad de Mos zit PSV-verdediger Jetro Willems nu al op hetzelfde niveau als Real Madrid-linksachter Marcelo. De analyticus stelt tevens dat het voor de PSV'er belangrijk is om na PSV te vertrekken naar een absolute topclub.

"Hij is een back voor Barcelona, Real Madrid of Manchester United. Omdat die teams domineren en Willems daar met zijn bijzondere aanvallende kwaliteiten iets kan brengen wat het publiek graag ziet", zegt De Mos in het AD. "Hij moet nu niet naar pakweg Leicester City of Southampton gaan. Daar zou het voor hem veel moeilijker zijn."

De Mos kent Marcelo, die bij Real een soortgelijke stijl heeft als Willems Bij PSV, goed. "Jetro zou voor hem niet onder doen. Wat je wel ziet: in de Braziliaanse nationale ploeg komt Marcelo veel minder uit de verf. Daar wordt hij meer teruggedrongen, daar moet hij meer verdedigen en worden zijn mindere kanten uitvergroot", aldus De Mos, die zeer positief is over Willems. "Zo'n bal waar een spits alleen maar tegenaan hoeft te lopen zoals Luuk de Jong nu bij PSV? Die backs zijn er amper.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen