Dammers op de tribune bij Cambuur: "Behoorlijke klap"

5 maart 2016, 16:02

Feyenoord-huurling Wessel Dammers kreeg vorige week een behoorlijke teleurstelling te verwerken bij SC Cambuur. De verdediger, in de eerste seizoenshelft vaak basisspeler, zat tegen PEC Zwolle niet bij de wedstrijdselectie. Die teleurstelling heeft er behoorlijk ingehakt bij het talent, zo geeft hij te kennen bij de Leeuwarder Courant.

"Het verraste mij, ik had het totaal niet zien aankomen. Het was een behoorlijke klap. Ik heb met de trainer gesproken, hij heeft mij de reden verteld. Ik heb gezegd dat ik het er niet mee eens ben en dat ik het anders zie, maar dat ik zijn keuze respecteer. Wat de reden was? Dat houd ik liever voor mezelf", zegt Dammers.

Een week voor het duel met PEC begon hij nog wel in de basis, tegen FC Twente (3-0 verlies). In die wedstrijd beging hij een grote fout, waaruit de 1-0 viel. "Ik wel het idee dat ik zwaar gestraft ben voor die fout in de wedstrijd tegen Twente. Het is niet leuk, maar het is gebeurd. Aan de andere kant: dit is ook topsport en zo gaat het nu eenmaal. Ik heb er best wel even mee gezeten, maar er komt een moment dat je het los moet laten."

Morgen speelt Dammers met Cambuur tegen 'zijn' Feyenoord. Het is nog niet duidelijk of hij voor die uitwedstrijd wel bij de selectie zit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen