Snelle rode kaart doet Manchester United de das om

6 maart 2016, 18:51

Het is Louis van Gaal niet gelukt de goede reeks van Manchester United een vervolg te geven tegen West Bromwich Albion. In de uitwedstrijd verloor de nummer zes van de Premier League met 1-0, nadat het al vroeg een rode kaart kreeg.

Voor United werd het al snel een lastig karwei tegen de degelijke middenmoter West Bromwich. Juan Mata liet zijn team in de steek door binnen een half uur twee keer een gele kaart te pakken. Manchester United wist met tien man geen vuist te maken tegen West Bromwich. Zo beleefde doelman Ben Foster een tamelijk rustige avond.

Manchester United was net bezig aan een goede reeks met vier overwinningen op rij. Daar is een einde aan gekomen door een doelpunt van Salomón Rondón. De aanvaller van West Brom tekende ruim twintig minuten voor tijd voor het enige doelpunt. West Brom staat na de zege op een elfde plek in Engeland.

Voor Manchester staat een pittige periode op het programma. Donderdag neemt het in de knock-outfase van de Europa League op tegen rivaal Liverpool. Daarna wacht de derby met Manchester City en volgen vlak daarna duels met Everton en Tottenham Hotspur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen