Antonia na excuses weer welkom op training Groningen

Ger
10 maart 2016, 11:10

Jarchinio Antonia is weer welkom op het trainingsveld van FC Groningen. De vleugelspeler was door de clubleiding voor onbepaalde tijd disciplinair gestraft omdat hij zich niet had gehouden aan de omgangsvormen en gedragsregels. In een gesprek met trainer Erwin van de Looi en manager technische zaken Peter Jeltema heeft hij zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag.

De 25-jarige Antonio traint vanaf vandaag (donderdag) weer mee in groepsverband. De aanvaller sluit om te beginnen aan bij de selectie van Jong FC Groningen. "Afhankelijk van wat hij op het trainingsveld laat zien, besluit de technische staf wanneer Antonia weer deel kan uitmaken van de eerste selectie. Hieraan is dus geen termijn gekoppeld", zegt Jeltema op de clubwebsite.

Antonia beseft dat hij fout is geweest. "Ik heb voor de training aan de spelersgroep en de rest van de stafleden mijn excuses aangeboden. Ik zal nu via trainingen bij Jong FC Groningen moeten laten zien, dat ik het team heel graag wil helpen in de slotfase van dit seizoen. Ik ben erop gebrand mij te revancheren en hoop snel weer een positieve bijdrage aan de ploeg te kunnen leveren."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen