Mokotjo en Nijland missen Overijssels gevecht

11 maart 2016, 15:49

FC Twente en PEC Zwolle zijn zich aan het voorbereiden op een interessant potje. Beide ploegen uit Overijssel staan zaterdagavond vanaf 18.30 uur tegenover elkaar in de Grolsch Veste in Enschede. Trainers René Hake en Ron Jans, die tot aan dit seizoen succesvol met elkaar samenwerkten in Zwolle, blikken vooruit.

Twente mist Mokotjo

Hake kent zijn voormalig werkgever natuurlijk als geen ander, omdat hij daar meerdere jaren werkzaam is geweest als assistent-trainer. "PEC Zwolle speelt op een andere wijze dan afgelopen jaren", vindt hij. "PEC kan het goed compact houden en ze kiezen dit seizoen vaak sneller voor de diepte. Dat ze die kwaliteit hebben is vaker gebleken dit jaar, PEC Zwolle heeft spelers die klappen van de zweep kennen", aldus Hake op de clubwebsite.

Ook Nijland is absent

PEC Zwolle staat na 26 speelronden op 38 punten, waardoor lijfsbehoud wel zeker is voor de bekerhouder van 2014. De blauw-witten zijn zelfs nog in de race voor Europees voetbal. "Mochten we Twente verslaan, dan zetten we op dat gebied een grote stap", aldus Jans, die naast Nijland niet beschikt over Rick Dekker, Ryan Thomas, Thanasis Karagounis, Mustafa Saymak, Sheraldo Becker, Gustavo Hebling en Abdel El Hasnaoui.

[photo,91736,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen