Mahi na vijf maanden terug in basis: "Ik ben blij"

11 maart 2016, 18:32

Mimoun Mahi zet zaterdagavond, als FC Groningen op bezoek gaat bij Excelsior, definitief een punt achter een vervelende periode. De technische buitenspeler was vanwege twee blessures namelijk maanden uit de roulatie. Tegen Excelsior begint hij voor het eerst in vijf maanden tijd weer eens in de basis.

Op 25 oktober 2015 begon hij voor het laatst in de basis. "Na mijn hamstringblessure kreeg ik een bovenbeenblessure en daarna nog een knieblessure", legt hij uit op de site van Groningen. "Zo ben ik er bijna vijf maanden uit geweest. Ik ben één keer eerder langer geblesseerd geweest, aan mijn meniscus. Ik ben blij dat ik weer een rol in het team kan spelen."

Mahi verwacht niet dat hij zaterdag de negentig minuten volmaakt. "Tegen PSV heb ik een halfuur gespeeld en tegen Excelsior hoop ik langer te kunnen spelen. Als ik gewisseld moet worden dan is dat geen probleem. Binnen de selectie zijn we aan elkaar gewaagd. Er zit dus ook veel kwaliteit op de bank. Er zit veel energie in de groep en we willen het morgenavond graag laten zien in de wedstrijd."

Dat wordt voor Groningen ook hoog tijd, aangezien de laatste vier wedstrijden werden verloren.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen