Guardado beseft: "Belangrijkste week van het seizoen"

12 maart 2016, 09:37

De razend belangrijke week van PSV begint zaterdagavond met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Kort daarna wacht de tweede confrontatie met Atlético Madrid in de Champions League en als kers op de taart spelen de Eindhovenaren het cruciale duel met Ajax. Sterkhouder Andrés Guardado heeft veel zin in de drie wedstrijden.

"Het is de belangrijkste week van het seizoen, maar vooral ook een heel mooie week met zoveel topwedstrijden. Dit zijn hoogtepunten voor een voetballer", glundert de Mexicaan in De Telegraaf. Hij weet dat de selectie van PSV nagenoeg topfit is. "Het is heel belangrijk voor de trainer en de club, dat iedereen fit is en beschikbaar is in deze belangrijke fase van de competitie. Dat is een groot pluspunt voor ons. Ik denk niet dat het toeval is, dat we een fitte selectie hebben. Het is een teken dat de spelers zich professioneel opstellen door goed te eten en goed voor zichzelf te zorgen."

Door de fitheid van de selectie vallen spelers als Adam Maher buiten in de boot in Eindhoven. "Het is normaal, dat spelers er niet blij mee zijn als ze buiten de ploeg vallen. Maar het belangrijkste is dat iedereen voor het team blijft werken en elkaar blijft steunen. Als je niet speelt, moet je niet het teamproces verstoren", besluit de sterspeler.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen