De Leeuw gromt: "Iedereen vindt dat hij moet spelen"

13 maart 2016, 09:07

Net als in de thuiswedstrijd tegen PVS (0-3) moest Michael de Leeuw in het uitduel met Excelsior genoegen nemen met een plaats op de reservebank. De aanvaller wist zijn invalbeurt op Woudestein op te luisteren met een doelpunt, maar kon niet voorkomen dat FC Groningen met 2-1 ten onder ging in Kralingen.

Het feit dat hij er weer naast stond, maakte De Leeuw extra gretig. "Ik wilde mezelf laten zien. Ik was gemotiveerd om sowieso een goal te maken. Ik denk dat iedere speler vindt dat hij moet spelen, dus ik ook. Het zou niet goed zijn wanneer je vindt dat je niet hoort te spelen", sprak de doelpuntenmaker na afloop bij FOX Sports.

De Leeuw staat dus op het scoreformulier, maar desondanks is hij niet helemaal content. "Ik maak wel een goal, maar moet die tweede ook maken", zegt de aanvaller, die meerdere kansen kreeg. "Bij die kans met de sliding haal ik het maximale eruit en moet je een beetje geluk hebben, maar die laatste kans moet gewoon een goal zijn en daar moet ik de 2-2 maken. Dus ik denk dat ik mijn invalbeurt nog beter had moeten benutten. Na die 2-0 hebben we vier of vijf kansen gecreëerd. We hadden wel een puntje nodig om misschien uit het dipje te komen waar we nu in zitten."

Aanvoerder Rasmus Lindgren baalt ook van dat dipje en zag het tegen Excelsior misgaan aan het begin van de tweede helft. "We mogen ons schamen voor de eerste vijf à tien minuten in de tweede helft. Als je op deze manier de goals weg geeft dan kun je daar niet tegen voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen